Wij willen af en toe een nestje pups fokken uit selectief uitgezochte combinaties. Het meest belangrijk vinden wij gezondheid en karakter, schoonheid is zeker mooi meegenomen. Maar het hebben van een gezonde bullmastiff en een goed en betrouwbaar karakter staat voor ons echt op de eerste plaats !

Al onze honden/pups groeien op in huiselijke kring, naast dat wij dit zelf erg gezellig vinden, is het erg belangrijk dat ze een goede sociale basis hebben. Ze maken echt deel uit van ons leven.

Toekomstig pupkopers willen we aanraden zich te verdiepen in het ras Bullmastiff, dit kan via fokkers, internet, boeken, rasvereniging enz. zodat je weet wat je te wachten staat. Het is niet alleen de opvoeding die erg belangrijk is, maar vraag jezelf ook af, of je echt tijd hebt voor een hond, wees je er van bewust dat het toch ook kosten met zich meebrengt , naast de aanschafkosten. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Een persoonlijk contact met toekomstige pupeigenaars stellen we erg op prijs, dus schroom niet om contact te zoeken, altijd welkom !

 

follow us